Wij hebben onze paarden een paar weken geleden voor de eerste keer laten logeren in Paardenhotel Ekenrode. Geweldig! Nog nooit zulke schone, mooie, ruime stallen gezien op een prachtige locatie. Alles tot in de perfectie, een genot voor het oog en dus ook voor het paard! Zeer professionele verzorging. Wij gaan voortaan met een gerust hart op reis.

Geschreven door Pieter Verhulst

paardenhotel_2012_07_k

Zo we zijn weer heelhuids terug uit Oostenrijk en hebben Zora op de weg terug weer opgehaald. Zoals iedere keer heeft ze weer een perfecte week in de Ekenrode gehad. Ik adviseer iedereen die graag op vakantie gaat maar ook paarden heeft dit hotel te proberen het is echt geweldig !!!!! Wij zijn al meerdere jaren tevreden klanten !!!!

Geschreven door Yvett

Ik heb anderhalf jaar geleden mijn pony voor 10 dagen naar het hotel gebracht. Ik vond het erg moeilijk om mijn zorg voor mijn trouwe viervoeter uit handen te geven maar kan niet anders zeggen dat hij super terug kwam en het hem aan niets ontbroken heeft. Ook vond ik het sms contact over hoe het met hem ging erg fijn. Het is dat mijn vader nu hier is tijdens vakanties maar anders zou ik mijn paarden met een gerust hart weer naar het hotel brengen.

Geschreven door Nicolle

Onze pony heeft van de zomer 4 weken in het paardenhotel gelogeerd. Wij hebben dat als zeer fijn ervaren, omdat Marian en haar man erg fijn over kwamen, dus ik daardoor met een gerust hart Karola achter kon laten. Het was ook erg fijn dat ik regelmatig mocht bellen, waardoor ik zelf ook fijn op vakantie kon. Toen we Karola ophaalden zag ze er picobello uit! Het is zeker voor herhaling vatbaar!!

Geschreven door Puck Gottschalk

Eigenlijk moeten we het woord aan onze twee paarden geven, maar we kennen ze goed genoeg om te kunnen merken dat ze een uitstekend verblijf op Ekenrode hebben gehad. En dus zijn wij dik tevreden. Voor ons was het een hele grote stap om ze uit handen te geven. De paarden staan bij ons thuis, hebben een riante stal en weide en wij verzorgen en rijden ze altijd zelf. Maar om toch eens weg te kunnen zonder paarden hebben we een ‘proef-week’ geboekt en zijn zelf in de buurt vakantie gaan vieren. Al onze twijfels vielen weg toen we de paarden daar op stal hadden en kennis gemaakt met Marian, waar we gezellig wat mee gedronken hebben. Door haar wist ik meteen: dit is een heel vertrouwd sfeertje voor de paarden, ze voelen zich direkt op hun gemak bij haar en vinden haar leuk. Toen was het voor ons ook goed. Dat de stallen veel ruimte en veel daglicht bezitten is ook erg fijn. De paarden konden samen in de wei. Hoefden niet in een groep een plaatsje te bevechten. Je wilt je wedstrijdpaarden natuurlijk wel zonder kleerscheuren terug krijgen. Je kunt aan alles merken dat Marian veel verstand van ( paarden- )zaken heeft en dat is wel een vereiste vinden wij. Als we een echte vakantie plannen, dan alleen als er plek is op Ekenrode voor onze twee paarden!!!

Geschreven door Mvr. Mulder

Laat ook je referentie achter!

Wij zijn benieuwd hoe je de samenwerking met Paardenhotel Ekenrode hebt ervaren. Daarom bieden wij klanten de gelegenheid een referentie achter te laten op onze Marktplaats pagina of op de website. Wil jij je ervaring ook delen met ons? Mail dan je referentie of bezoek marktplaats.nl

In één woord: super!! ina heeft het goed naar haar zin gehad en wij komen de volgende vakantie ZEKER terug!!

Geschreven door Christel

Als wij met vakantie gaan, hebben onze paarden ook vakantie! Ze krijgen in het paardenhotel perfecte verzorging en liefdevolle aandacht en komen altijd weer mooi gepoetst en super relaxed thuis. Een absolute aanrader. En wat ook heel fijn is, mocht je zelf je paard niet kunnen brengen of ophalen, dan zorgt het paardenhotel zelf hiervoor. Helemaal top!

Geschreven door Lucy